WhatsApp Destek Hattı
0(531) 944 34 51
İletişim

Takılar Ve Sağlık

Altın takılar sağlık açısından genellikle güvenlidir. Altın, rengi ve dokusu nedeniyle mücevherler için popüler bir seçimdir. Ayrıca altın, diğer metaller gibi alerjik reaksiyonlara neden olma olasılığı daha düşüktür. Bu nedenle, altın takılar genellikle cilt hassasiyeti olan veya diğer metallerin neden olduğu alerjik reaksiyonlara duyarlı olan kişiler için daha iyi bir seçim olabilir.

Ayrıca, bazı altın takılar üzerinde lehimleme işlemi sırasında kullanılan bazı kimyasalların, uzun süreli maruz kalma durumunda sağlık sorunlarına neden olabileceği düşünülmektedir. Bu nedenle, mücevher satın alırken, satın aldığınız takının güvenilir bir satıcı tarafından üretildiğinden ve satıldığı ülkenin düzenlemelerine uygun olduğundan emin olmak önemlidir.

Sonuç olarak, altın takılar genellikle sağlık açısından güvenlidir, ancak bazı insanlar altına karşı alerjik reaksiyonlar yaşayabilirler ve takıların temizlenmesinde kullanılan kimyasalların cilt tahrişine neden olabileceği unutulmamalıdır. Mücevher satın alırken, güvenilir bir satıcıdan alışveriş yapmak ve takıların güvenli olduğundan emin olmak önemlidir.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
3 TAKSİT FIRSATI
İADE VE DEĞİŞİM
ÜCRETSİZ SİGORTALI KARGO